• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Κακοήθη νοσήματα

iatrica

Για πρώτη φορά, επιστήμονες στις ΗΠΑ κατάφεραν με γονιδιακή θεραπεία να καταστρέψουν καρκινικούς όγκους σε ασθενείς που βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο λευχαιμίας, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στα επιστημονικά έντυπα New England Journal of Medicine και Science Translational Medicine.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι άνδρες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο είναι πιθανότερο να αποβιώσουν εξαιτίας του, συγκριτικά με τις γυναίκες καρκινοπαθείς, λόγω του αρχικού υψηλότερου κινδύνου και της καθυστερημένης διάγνωσης.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Οι άντρες που προσφάτως διαγνώστηκαν με καρκίνο του προστάτη, μπορεί να αναχαιτίσουν την εξέλιξη της ασθένειάς τους φροντίζοντας να περπατούν συστηματικά με γρήγορο βήμα, υποστηρίζουν αμερικανοί επιστήμονες.

Διαβάστε περισσότερα
iatrica

Για τους πιο πολλούς οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο στο παχύ έντερο, είναι άγνωστες. Τα στοιχεία που έδωσαν οι διάφορες έρευνες που έγιναν και που συνεχίζονται ακόμη, συνδέουν τον καρκίνο του παχέος εντέρου με τις διατροφικές συνήθειες. Επικρατέστερη είναι η άποψη πως ένα διαιτολόγιο πλούσιο σε ζωικό λίπος και ζωικές πρωτεΐνες, και φτωχό σε φυτι

Διαβάστε περισσότερα