• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

2η Πανελλήνια Ημερίδα Iatrica, Ιωάννινα - 22 Φεβρουαρίου 2020

Δείτε πατώντας εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της Ημερίδας μας! Σε λίγε ημέρες στο κανάλι μας στο YouTube θα δείτε και όλες τις επιστημονικές ομιλίες Της Ημερίδας μας!


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Πανελλήνια Ημερίδα του Iatrica στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιστημονικής και επιχειρηματικής εκπαίδευσης των μελών της.

Στην υπέροχη πόλη την Ιωαννίνων, στο ξενοδοχείο Du Lac, εξαιρετικοί επιστήμονες-ομιλητές παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις σε μείζονα ιατρικά και επιχειρηματικά θέματα και τους ευχαριστούμε θερμά!

Το Iatrica βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της ιατρικής επιστημονικής εξέλιξης, διοργανώνοντας Ημερίδες που αναδεικνύουν με κάθε τρόπο το σημαντικό ρόλο της ειδικότητας της ιατρικής βιοπαθολογίας στη διασύνδεση της με την κλινική πρακτική. Την Ημερίδα παρακολούθησαν Εργαστηριακοί και Κλινικοί ιατροί από όλη την Ελλάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και μας έδωσε τεράστια ικανοποίηση να συνεχίσουμε τον αγώνα για ενημέρωση και εκπαίδευση, καθώς επίσης και τους χορηγούς μας που πλαισίωσαν και στήριξαν την ημερίδα μας.