• Χαλάνδρι 15233 Δρυάδων 4 & Λεωφ. Πεντέλης 49
  • (+30) 210 34 13 400 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 5:00 μμ

Iatrica4u: «Ακούει» τις ανάγκες του ασθενή και απαντά με δυνατές λύσεις!




Το Iatrica είναι ένα πρωτοπόρο πανελλαδικό δίκτυο μικροβιολογικών, ακτινολογικών διαγνωστικών ιατρείων, καθώς και ιδιωτικών ιατρείων κλινικών ιατρών που παρέχει ιατρική φροντίδα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες!

Θεμέλιο λίθο της δημιουργίας του Iatrica αποτελεί η κοινή μας επιθυμία για κάλυψη των πραγματικών αναγκών φροντίδας και υγείας όλων των πολιτών και η προσέγγισή τους με τρόπο επιστημονικό, ανθρώπινο και οικονομικό. Με πανελλαδική κάλυψη επεκτείνεται συνεχώς για να παρέχει υπηρεσίες ΠΦΥ σε όλους τους ενδιαφερόμενους, πολίτες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και φορείς της υγείας.

Σήμερα το δίκτυό μας απαριθμεί πάνω από 300 ιατρεία με πανελλαδική διασπορά με πάνω από 50 ειδικότητες να συμμετέχουν (βιοπαθολόγοι, ακτινολόγοι, καρδιολόγοι, παθολόγοι κ.λπ.). Το δίκτυο Iatrica παραμένει πάντοτε δίπλα στον ασθενή «ακούει» τις ανάγκες του και απαντά με δυνατές λύσεις!

Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, εξατομικευμένη διαγνωστική προσέγγιση, με επιστημονική αλλά και κοινωνική ευθύνη είμαστε πάντοτε δίπλα σας με πρωτοποριακές υπηρεσίες! Το Iatrica προσαρμόζεται στη νέα εποχή στην οποία ζούμε και φροντίζουμε να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σε όλους του εξεταζόμενους πολίτες.Η νέα υπηρεσία του Iatrica είναι η υπηρεσία Iatrica4u, που υπόσχεται να είναι ο νέος προσωπικός βοηθός του ιατρού και του ασθενή.

Η νέα υπηρεσία υγείας που δημιούργησε το πανελλαδικό δίκτυο Iatrica δίνει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν ιατρό στην περιοχή τους και δεν επιθυμούν την εμπλοκή τους με το δημόσιο σύστημα υγείας να βρουν άμεσα και να επισκεφθούν ιδιωτικά το ιατρείο της επιλογής τους με σταθερές και άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

➤ Με μόλις 3 κλικ μέσω της εύχρηστης και ευέλικτης πλατφόρμας www.iatrica4u.gr κλείνετε το ραντεβού σας άμεσα με τον ιατρό της επιλογής σας μόνο με 25 €.

Ταυτόχρονα για όσους επιθυμούν τον παραδοσιακό τρόπο για να κλείσουν το ραντεβού τους λειτουργεί καθημερινά τηλεφωνικό κέντρο 210 34.18.888 (πανελλαδική κάλυψη) από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, Δευτέρα - Παρασκευή.

Όλοι εσείς πρέπει να Μείνετε Σπίτι και εμείς σας φροντίζουμε Κατ’ οίκον:

✓Αιμοληψία κατ’ οίκον για εξετάσεις που πρέπει να διενεργήσετε

✓Ιατρό όλων των ειδικοτήτων για κλινική εξέταση και διάγνωση κατ’ οίκον

✓Νοσηλεία κατ’ οίκον

✓Ακτινογραφίες & υπέρηχοι κατ’ οίκον

✓Τεστ για το νέο COVID-19

Δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τον τιμοκατάλογο στο www.iatrica.gr 

Η κατ’ οίκον νοσηλεία αποτελεί το θεμέλιο δικαίωμα των ασθενών και τμήμα της πρωτοβάθμιας φροντίδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ανάγκη των ασθενών και των ατόμων που πάσχουν από μακροχρόνια νοσήματα (με ή χωρίς αναπηρίες) για εντατική και συνεχή ιατρονοσηλευτική παρακολούθηση μας οδήγησε στην υλοποίηση αυτών των δράσεων.

Η κατ’ οίκον νοσηλεία:

✓Βοηθά και συμβάλλει σημαντικά στη γρήγορη και ασφαλή ανάρρωση του ασθενούς.

✓Μειώνει τον κίνδυνο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

✓ Αποτελεί τη μοναδική λύση για ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν ή για ανθρώπους που χρειάζονται συστηματικές υπηρεσίες νοσηλείας για μακρά χρονική περίοδο.

✓Βελτιώνει την ψυχική διάθεση του ασθενούς και του οικείου περιβάλλοντός του, ενώ αυξάνει σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας.

✓ Η νοσηλεία στο σπίτι είναι μία από τις πιο απαραίτητες υπηρεσίες φροντίδας σε πλήθος περιστατικών, για όλες τις ηλικίες ασθενών.


Μπορείτε να βρείτε το άρθρο μας και στην naftemporiki.gr